dWise Homepage
Webredactie | Contentmanagement | SEO-copywriting

dWise

Bedrijf

dWise is een internetbedrijf dat o.a. websites in WordPress bouwt en ontwikkelt. Daarnaast ondersteunen zij bedrijven bij het beheren van hun website, nieuwsbrieven en social media.

Opdrachten

Diverse soorten opdrachten op het gebied van:
- Contentmanagement
- SEO-copywriting
- Teksten (her)schrijven
- Tekstcorrectie
- Tekstredactie

Website

www.dwise.nl

Samenwerking

Februari t/m juni 2018
Tijdelijke samenwerking

Contentmanagement

Voor dWise werkte ik bij hen op locatie in het contentmanagementsysteem WordPress. Ik plaatste voor veel, uiteenlopende klanten teksten en beelden op de website, zorgde ervoor dat de inhoud netjes online kwam te staan en controleerde webteksten op tekst- en taalfouten alvorens deze online gepubliceerd werden.

 

Teksten corrigeren, redigeren en schrijven

Omdat dWise veel verschillende klanten heeft, corrigeerde en redigeerde ik voor hen steeds diverse soorten teksten, bijvoorbeeld voor nieuwsbrieven en blogs. Tevens schreef ik voor diverse websites aansprekende en/of commerciële teksten.

 

SEO-copywriting

Waar websites worden gemaakt, worden ook SEO-teksten online gezet en daarom schreef ik in opdracht van dWise regelmatig SEO-pagina’s.

Perfect Correct: fijne samenwerking door duidelijke afspraken

“Christa heeft voor ons diverse opdrachten op het gebied van teksten uitgevoerd. Van redigeren van (SEO-)teksten tot het schrijven ervan. Je kunt met Christa fijn samenwerken door de duidelijke afspraken die ze maakt en het perfect en correct opleveren van het gevraagde werk!”

Wilma van DintherdWise