Impro Marketing Homepage
Teksten redigeren | Webredactie | Social media

Impro Marketing

Bedrijf

(Online)marketingbureau dat m.b.v. hun zelfontwikkelde bouwstenen groeimodel marketingprocessen op een structurele wijze kan verbeteren.

Opdrachten

- Contentkalender samenstellen
- Social media: teksten schrijven en beelden opmaken
- Landingspagina's: tekst (her)schrijven & redigeren
- Facebookactie opzetten
- Projectmanagement

Samenwerking

Augustus t/m november 2018
Freelance opdracht

Contentkalender: opstellen & uitwerken

Mijn opdracht voor Impro Marketing startte met het opstellen van een contentkalender voor de social media LinkedIn en Facebook. Naast het verwachte eindproduct (contentkalender) leverde ik ook een onderbouwing aan, waarin ik de opdracht overzichtelijk uiteenzette en een uitleg van de gemaakte keuzes gaf. Na de goedkeuring van de contentkalender volgde al snel het verzoek om de verschillende posts uit te werken met tekst en beeld.

 

LinkedIn & Facebook

Voor de contentkalender van LinkedIn en Facebook plaatste ik verschillende soorten posts online. Denk hierbij aan berichten over wie de medewerkers bij Impro Marketing zijn of het werk dat zij voor hun klanten deden. Ook schreef ik diverse social media berichten over blogs die zij hadden gemaakt of over een verslag van een beursbezoek. Voor Facebook heb ik samen met Impro Marketing een win actie opgezet, waarvoor ik naast het publiceren van de Facebookberichten ook de actievoorwaarden mee opstelde.

 

Landingspagina’s & blogs: redigeren & (her)schrijven

Bij het actief communiceren via social media is het erg belangrijk dat de content op je website in orde is, want daar link je immers vanaf je bericht naar door. Om er zeker van te zijn dat deze taalkundig in orde waren, heb ik voor Impro Marketing diverse contentpagina’s geredigeerd of herschreven. Daarnaast heb ik, aan de hand van hun aangeleverde input, een aantal pagina’s zelf geschreven.