Webredactie | Contentmanagement

Jeugdoptocht Schorsbos

Bedrijf

Lokale carnavalsvereniging.

Jeugdoptocht Schorsbos organiseert jaarlijks de carnavalsoptocht voor de jeugd tot 18 jaar.

Opdrachten

Doorlopend verantwoordelijk voor:
- Contentmanagement
- Webredactie
- Tekstcorrectie
- Design website en posters
- Huisstijlbewaking

Samenwerking

November 2015 t/m heden
Doorlopende samenwerking

Contentmanagement & webredactie

Voor Jeugdoptocht Schorsbos verzorg ik het volledige contentmanagement van de WordPress website jeugdoptocht.schorsbos.nl. Ik houd de website up-to-date door het (her)schrijven van teksten, plaatsen van actuele foto’s en publiceren van de jaarlijkse uitslagen van de carnavalsoptocht.

 

Tekstcorrectie & -redactie

Door de organisatie van Jeugdoptocht Schorsbos wordt regelmatig een beroep op mij gedaan om verschillende teksten te redigeren en/of corrigeren. Denk hierbij aan redactionele artikelen voor in de lokale media, (zakelijke) correspondentie en schriftelijke informatie voor deelnemers.

 

Huisstijl website & wervingsposters

Ook heb ik bijgedragen aan het ontwerpen van de huisstijl, welke duidelijk terug te zien is op de website en de wervingsposters.

Perfect Correct: professioneel & duidelijk

“Christa is iemand met wie het erg prettig samenwerken is. Zij geeft heel duidelijk aan hoe ze iets aan wil pakken en ze gaat zeer nauwkeurig te werk.

In de afgelopen jaren heeft Christa op een professionele manier Jeugdoptocht Schorsbos een nieuw gezicht gegeven, o.a. door het opzetten van een mooie, frisse website en het maken van de jaarlijkse wervingsposters. Tevens heeft ze een plan van aanpak opgesteld om meer publiek te bereiken op Facebook en verzorgt zij mede de teksten die o.a. op Facebook worden geplaatst.

We zijn nu goed vindbaar op internet en social media en kunnen een groter publiek bereiken, waardoor we weer nieuwe deelnemers voor de optocht kunnen verwelkomen. En dat is waar het uiteindelijk om draait!”

Janet van RijsbergenJeugdoptocht Schorsbos