Teksten herschrijven | Webredactie | Contentmanagement

Mindful Perspectief

Bedrijf

Mindful Perspectief biedt persoonlijke coachingstrajecten aan voor iedere ambitieuze werknemer, ondernemer, professional, (jong) talent en student die serieus gemotiveerd is en de wil heeft om daadwerkelijk te veranderen.

Opdracht

Webteksten:
- Opnieuw indelen
- Inkorten en herschrijven

Contentmanagement:
- Nieuwe indeling webpagina's
- Beeldselectie & -opmaak

Website

Mindfulperspectief.nl

Samenwerking

December 2019 t/m februari 2020
Freelance opdracht

Webteksten schrijven

Mindful Perspectief had de wens om alle teksten op de website overzichtelijker weer te geven en alle coachingstypes duidelijker te omschrijven. Na een uitgebreide analyse van alle bestaande teksten, heb ik een verbetervoorstel gemaakt voor de nieuwe indeling van alle teksten: homepage, dienstenoverzicht, aanpak van de coaching en wie de eigenaar/coach is. De eigenaar was direct enthousiast, waardoor ik meteen mocht starten met het inkorten en (her)schrijven van alle webteksten.

 

Contentmanagement: paginaopmaak en beeldselectie

Het leuke aan deze opdracht was dat ik deze nieuwe teksten ook zelf in de website mocht zetten. Ik kreeg alle vrijheid om de pagina’s opnieuw in te delen en op te maken. Per onderwerp selecteerden we aantal eigen sfeerfoto’s, die ik vervolgens op maat maakte en in de website plaatste. De bestaande pagina’s die behouden bleven maakte ik bijpassend bij de nieuwe pagina’s, zodat er nu een mooie, frisse nieuwe website online staat!

Perfect Correct: deskundig & creatief

“Soms komen mensen op een onverwachte manier, via een onverwachte route, op je pad. Zo heb ik Christa leren kennen. Als professional heeft ze Mindful Perspectief geholpen met vernieuwing en verfrissing van de site. Dit op een dusdanige professionele, onderscheidende manier. Haar creatieve, maar deskundige advies zet ze om in kwaliteit! Mijn dank aan deze samenwerking is dan ook groot.”

Alexander van HedelMindful Perspectief