Prijs & kwaliteit

Een prijs zegt pas iets als je weet volgens welke richtlijnen je geleverd krijgt. Ik laat je graag zien welke kwaliteit je kunt verwachten en waaruit mijn werkzaamheden zijn opgebouwd.

Kwaliteit & richtlijnen

Ik verzorg mijn eindproducten altijd tot in detail, waardoor ik een constante kwaliteit kan opleveren. Ik werk standaard volgens de officiële spellingsregels van de Nederlandse Taal uit Het Groene Boekje en de dikke Van Dale.

Uiteraard kan ik regels, richtlijnen of aandachtspunten die jij zelf aangeeft meenemen in de correcties. Zo zorgen we samen voor het gewenste, professionele eindresultaat!

De prijs

Natuurlijk wil je het liefst direct weten hoeveel je betaalt voor het laten corrigeren van jouw teksten. Omdat iedere tekst verschillend is en andere correcties nodig heeft, is het moeilijk om op voorhand te zeggen wat jouw opdracht precies gaat kosten.

Offerte tekstcorrectie & (web)redactie

Uiteraard maak ik graag een heldere offerte voor je met daarin een prijsopgave en vermelding van de gevraagde of benodigde werkzaamheden. Je weet dan exact wat je krijgt voor je geld. Dat zegt veel meer dan alleen een uurtarief, toch?

De prijsopgave/offerte kan uit deze werkzaamheden bestaan:

  • Corrigeren
  • Redigeren
  • (Her)schrijven
  • Eindredactie
  • Tekstadvies

Afhankelijk van de soort opdracht zul je in de offerte een projectprijs of uurprijs terugzien. Bij kleinere opdrachten kan ik je snel en eenvoudig van dienst zijn met een strippenkaart. Deze koop je vooraf en kun je daarna per half uur inzetten.

Prijsopgave voor scripties

Je scriptie kun je op meerdere punten laten controleren: op spelling, zinsbouw en/of indeling. Iedere opleiding, scriptie en schrijver vraagt echter andere aandachtspunten, waardoor niet met een standaard lijstje te beredeneren valt wat er noodzakelijk is om jouw scriptie Perfect Correct te maken.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen jouw scriptie taalkundig op orde te maken, scan ik het document graag voordat ik met corrigeren begin. Je ontvangt van mij een overzicht met welke opties er nodig/mogelijk zijn en wat het kost. Wel zo eerlijk, toch?

Tekstcorrectie is taalkundige check
Belangrijk om te weten is dat ik ervoor zorg dat jouw scriptie taalkundig perfect in orde is. Jouw document wordt niet inhoudelijk gecontroleerd.

Neem contact op